This is a Premium Blog

Wordpress’in hastasiyiz

Written on April 19, 2007 by admin

hole.jpg

Türkçe karakterleri de seviyoruz bazı bazı. üğişçö

mail ile post etme olayini nasil cozmeyi planliyorsunuz? disaridan bir servis? cron jobs? gonderilen adres ile kullanici adi iliskilendirme nasil olacak? teknik seyler ama merak ettim nasil cozdugunuzu..

control panel cok guzel olmus. film embed etme linkleri falan harika. yine de esintiler ahalisi birazcik olsun html markupi ogrenmek durumunda kalacak gibi gozukuyor.

yuhgroupstaki postlari buraya nasil senkronize edecegiz peki?

daha detayli inceleyecegim sonra. tekrar ellerinize saglik..

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

One Comment on “Wordpress’in hastasiyiz”

  1. ahmet |

    Mail post wordpress içinde var, aktif hale getirecegim, belirtilen smtp serverdan gelen e-mailleri direkt olarak post edecek şekilde yazılmış bir plugin, plugini çok incelemedim ama gelen e-mail ile ilgili kullanıcıyı eşleştirme yapılmamışsa biraz wordpress hack ile gerekli kodları yazarım o şekilde. Periyodik e-mail kontrol için cron jobs kullanıyor plugin.

    Kontrol panelde post gönderme alanındaki editörü daha görsel hale getireyim, wp xhtml kullandığından kullanıcılar xhtml markup ile uğraşmasın birde :)

    Daha önceki gruplardaki postlar bir database yada benzeri bir format ta ise wp nin databaseine ekleyebileceğimiz gibi, sub-domain açıp sitenin nihai görünümüne yakın bir formatta sub-domainler altında gösterilebilir. http://yahogroup.esintiler.com http://ex-blog.esitiler.com vb. şekillerde olabilir.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.